KunnskapDel 1: Vitensenteret Sør.

Del 2: Opplevelser.

Del 3: Universitetet i Agder.  

Entrepenørskap blant unge voksneAgder har en lovende fremtid innen bærekraftig akvakultur, fangst og fiskeri i både havet og i ferskvann, men vi trenger flere gründere. De av oss som tørr, og som må heies på uansett om man lykkes eller ikke. 


Del 1: Videregående skoler.

Vi trenger unge som tør å satse, enten de vil satse på sin egen bedrift eller de vil utfordre det etablerte som arbeidstagere. Gjennom å etablere en ungdomsbedrift i videregående skole får de testet ut gründerlivet i trygge omgivelser, noe som gir større sannsynlighet for at de en gang i fremtiden selv blir jobbskapere.


BKS skal sammen med "Ungt Entrepenørskap" på UiA skal gjennomføre en "blå stasning" i videregående skoler i Agder. 


Del 2: Universitetet i Agder.

"Har du ambisjoner om å bidra til en bærekraftig og ansvarlig utvikling av samfunnet? Vi står overfor store utfordringer som klimaendringer, sosiale ulikheter og omstilling, og det er stort behov for gründere og forretningsutviklere som kan bidra til en positiv endring. På Shift jobber studenter med ulik fagbakgrunn i team for å realisere de forretningsmulighetene som ligger i disse utfordringene. Forskere, bedrifter og studentene selv spiller inn ideer som teamene jobber med å utvikle fra idé til bedrift."


BKS skal finanisere beste blått prosjekt som kommer fra masterprogrammet UiA shift.